Skip to content Skip to footer
0 items - 0.00 лв. 0
0 items - 0.00 лв. 0
с поглед в бъдещето

Висококачествени продукти за стилна баня

вана Хавана

Акварелакс-БГ”ЕООД е компания създадена, за да развие и наложи на българския пазар продуктите за баня, като вани, хидромасажни вани и душкабини. Основателите на “Акварелакс-БГ”ЕООД, имат над 10 години опит в областта на търговията със стоки за банята. Доверявайки се на „Акварелакс“ – Вие получавате професионално отношение, високо качество и перфектен израз на Вашия изискан стил.

душ кабини

Стремежът ни е да задоволим търсенето, както на изчистените и семпли форми, така и на истински вдъхновяващи и атрактивни дизайни. Целта ни е да защитим интересите на нашите стратегически партньори и да задоволим по най-добрия начин потребностите и очакванията на крайния клиент.

света на банята

Хидромасажни системи

Нашите проекти са ангажирани непрекъснато да се развиват, за да отговорят на Вашите изисквания. Със стилните продукти от „Акварелакс БГ“ ще ви помогнем да подчертаете акцента на изискан лукс във Вашия дом.

Нашите проекти са ангажирани непрекъснато да се развиват, за да отговорят на Вашите изисквания. Със стилните продукти от „Акварелакс БГ“ ще ви помогнем да подчертаете акцента на изискан лукс във Вашия дом. Ние се ангажираме да поддържаме перфектния баланс между цена, функционалност и дизайн.

Винаги актуални

Съчетаваме актуалните тенденциис елегантен стил и удобство.Модата влиза във Вашата баня!
Е-магазин

Индивидуални решения

При нас може да поръчате душ кабини и паравани по Ваш специален размер и ние ще ги изработим индивидуално за Вас.
Изчислете цена

Оторизран монтаж

Професионален монтаж и сервиз. Въведохме за Вас услугата "оторизиран монтаж". Изработка на проекти по поръчка.
Повече
Създадохме за Вас

Актуалните каталози за 2023 г.

Каталог за вани
Каталог за душ кабини