Информация

Информация 2020-01-12T20:47:31+02:00

Кои сме ние?

Акварелакс-БГ”ЕООД е компания създадена, за да развие и наложи на българския пазар продуктите за баня, като вани, хидромасажни вани и душкабини. Основателите на “Акварелакс-БГ”ЕООД, имат над 10 години опит в областта на търговията със стоки за банята. Доверявайки се на „Акварелакс“ – Вие получавате професионално отношение, високо качество и перфектен израз на Вашия изискан стил.

Ние предлагаме само висококачествени продукти подходящи за Вашата стилна баня. Стремежът ни е да задоволим търсенето, както на изчистените и семпли форми, така и на истински вдъхновяващи и атрактивни дизайни. Целта ни е да защитим интересите на нашите стратегически партньори и да задоволим по най-добрия начин потребностите и очакванията на крайния клиент.

Нашите проекти са ангажирани непрекъснато да се развиват, за да отговорят на Вашите изисквания. Със стилните продукти от „Акварелакс БГ“ ще ви помогнем да подчертаете акцента на изискан лукс във Вашия дом. Ние се ангажираме да поддържаме перфектния баланс между цена, функционалност и дизайн.

Избор ще зависи от конкретните нужди на потребителя и желанията му, форма, местоположение (отвътре, отвън, ъглов, вграден и т.н.), съставни материали и опции за допълнителни аксесоари.
Предимства
Комфорт ,който допълнително можете сами да внесете във вашият дом,хотел или спа-център.

„Акварелакс БГ“ се ангажира със създаването на продукти, които ви свързват с водата по начини , които да обогатява потока на всекидневния ви живот. Това е нашата страст. Това е нашата мисия.Нашите най-добри идеи започват с изслушване на хората и откриване на това, което те наистина се нуждаят и искат в живота си.

Вани се използват както в дома и хотелски бани, така и във фитнес и терапевтични центрове, сауни и спа-центрове.
Материал:
Много различни материали се използват за производството на вани: дърво, мед, неръждаема стомана, камък и т.н. Въпреки това, повечето са от акрил или фибростъкло. За производството на нашите вани се използва само висококачествени листа санитарен акрил .Те могат да бъдат свободно стоящи, вградени или частично вграден. Когато пространството е ограничено, ъглова вана често е най-доброто решение

Хромотерапия и хидромасаж
Направените проучвания безспорно доказват, че хромотерапията действа най-добре в съчетание с хидромасаж. Водата засилва въздействието на светлинния поток върху човешкия организъм, тъй като го прави по-интензивен. Тази причина е подтикнала производителите на вани и душ кабини да усъвършенстват продуктите си, съобразявайки се с последните тенденции в методите за релакс.

kak da izbera