Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Душ кабини от ново поколение

Компанията Royal Glass Cabins Ltd. е създадена през 2019 г. в следствие на дългогодишното развитие на българския пазар и многобройните запитвания от страна на нашите клиенти, както и очакването на масовия потребител за създаване на български продукт с европейско качество, който да замини вече пренаситените ни пазари с нискокачествени продукти.

Кое е новото и какво ни отличава от вече наличните фирми за внос и производство на душ кабини?

Високо качество на използваните материали. Закалено стъкло 6 и 8 мм, алуминиеви профили тип 6463, създадени по образци и модели изключителна разработка на Royal Glass Cabins Ltd., панти, държачи и ролки от стомана и хром.

Лесен монтаж. Обърнахме специално внимание на възможността, която до сега липсваше при монтажите, а именно концепцията “Направи си сам”. Използваните конструктивни детайли се отличават с изключителна опростеност и завършеност на предварителната подготовка.

Иновации. Продуктите на Royal Glass Cabins Ltd. се отличават от останалите сходни на пазара продукти с използването на най-новите системи за затваряне “Soft stop”, пантите “Soft close”, “Magic glass” и много други.

Royal Glass Cabins Ltd. е представител на INOVATION NANO PROTECT /INP/ – Germany и стъклата ни 8 мм могат да бъдат обработени с този високотехнологичен материал, който предпазва повърхността от задържане на варовик, замърсявания от всякакъв вид и надрасквания. Производителят гарантира 8 – 10 години гаранция на покритието, за разлика от наличните нискокачествени продукти, които след няколко измивания изчезват. В този срок на експлоатация, стъклата се поддържат само с микрофибърна кърпа.