Skip to content Skip to footer

ХИДРОМАСАЖНИ СИСТЕМИ

Х

идромасажът представлява масаж на тялото посредством движение на водата около него.
Движението на водата се осъществява чрез хидромасажна помпа, която засмуква водата от ваната и с джетове я връща в нея, като я завихря около тялото и по този начин се извършва масаж на тялото.

Най-популярните джетове са тези, които впръскват вода, като предварително я смесват с въздух, което прави ефекта на масаж още по-силен. Тази функция се нарича перлен ефект и разпенва водата във ваната много бързо.
Джетовете могат да бъдат с насочване или без на струята, с регулиране на силата на водния поток или напълно изключени. Обикновенно са изработени от PVC, което във видимата част е хромирано или има цветен акцент. По-високите класове джетове са с метална видима част, което ги прави изключително устойчиви на химикали за почистване.

В по-добрите хидромасажни системи, джетовете (дюзите) работят едновременно с вода и въздух. Това са така наречените МУЛТИ джетове или МЕДЖИК джетове. По този начин ефекта от хидромасажа е по-силен и изживяването във ваната е пълно.

Хидромасажните системи на Вана БГ

Вана БГ е разработила 5 нива на хидромасажни системи с или без аеромасажни функции, като по този начин ние задоволяваме и най-капризните изисквания на клиентите си:

Хидромасажна система Хидро

Първият стартов пакет хидромасажна система, която Вана БГ предлага на клиентите си е ХИДРО
Избирайки от конфигуратова тази система да бъде монтирана в/у вашата вана, то Вие ще видите разположението на системата върху ваната. При производството тази подредба може да бъде променена, в зависимост от други екстри или технически изисквания към изделието.

Това е система, която е само с хидромасажен ефект и базов пакет джетове, пневматичен ръчен контрол, перлен ефект.

Този хидромасаж е от 6 хидро джета с перлен ефект и възможност за насочване на посоката на струята.
Водната помпа е с дебит около 250 л/мин, което успява да завърти водата във ваната между 2 или 3 пъти взависимост от типа вана.
Системата е напълно подходяща за воден релакс във Вашия дом.

Хидромасажна система Стандарт Флат

Втората хидромасажна система, която Вана Бг Ви предлага е Стандарт Флат

В тази система е хидромасажна система ХИДРО е обогатена с допълнителни 4 мини джета, разположени на гърба на ваната, което е изключително подходящо за клиенти, които желаят насочен масаж в областта на кръста и гърба. Джетовете са с насочване на струята.
Помпата е с механично/вакуумно управление и е с клапа против засмукване на коса и меки тъкани.

Хидромасажна система Комбо Флат

Третата система, която Ви предлагаме е КОМБО ФЛАТ.

Това е усъвършенстван вариант на хидромасажната система Стандарт флат, която е с добавена аеромасажна система.
По дъното на тази вана ще намерите 8 броя 27 мм PVC аеро джетове с бяла декорация.
Аеро масажната помпа е с пневматично (вакуумно) управление.

Екслузив Флат

Следващата система, която Вана БГ Ви представя е Екслузив Флат.


Това е система от по-висок клас, която вече е с електронно управление, 6 броя хидро джета 78 мм с перлен ефект, насочване на струята и възможност за регулиране на силата на струята.
В системата е включена хромотерапия, както и проточен нагревател за поддържане на температурата на водата.
Ваната може да бъде допълнително оборудвана с аеро масажна система с 10 бр 27 мм метални аеро джетове с бяла декорация.

Колер Иновейшън

Най- високият клас аеро масажна система, която предлагаме е КОЛЕР ИНОВЕЙШЪН.


Това е система на австрийския водещ производител на хидромасажно оборудване KOLLER , която се отличава със своите иновативни джетове, които работят едновременно с вода и въздух.
Системата се управлява от електронна клавиатура, която контролира водната помпа, въздушната помпа, хромотерапията и автоматичното почистеване.
Стандартната система включва 8 броя мулти джета за гърба и кръста, 8 броя меджик джета за дъното на ваната и 6 броя 78 мм хидро джета.

Хромотерапията се осъществява по линията на водата с 10 мини леда и автоматично смяна на цветовете, силата на Аеро помпата се регулира.
Системата предоставя и автоматична пълна дезинфекция на ваната!